İstanbul Toptan İç Giyim

BDL Toptan İç Giyim Markaları

Öyle bir marka düşünün ki e-Ticaret merkezinin kalbi olan İstoç`ta mağazası bulunsun ve dünyanın birçok ülkesine bu mağazadan toptan iç giyim satışlarını yapsın. Müşterilerine dair bütün detayları düşünerek fiyatlandırma politikasını yapsın ve belli bir satış hacminin üzerinde müşterilerine ücretsiz kargo hizmeti sunmuş olsun. İşte bahsettiğim toptan iç giyim markası BDL Toptan İç Giyim`den başkası değildir.
İstanbul Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
İstanbul Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
İstanbul toptan iç giyim sektöründe faaliyet gösteren bir çok büyük firma bulunmaktadır. İstanbul toptancılar Çarşısı (İstoç) toptan iç giyim markalarının faaliyet gösterdiği ana merkezlerden bir tanesidir. BDL İç Giyim markası da 2018 yılında açtığı mağazasıyla iç giyim çamaşırlarının satışına başlayarak bu sektörde faaliyet göstermeye başlamıştır. 5 yıllık kısa bir dönemde bir çok ülkeye marka ihracatını yapacak büyüklüğe ulaşan firma, iç pazarda da Türkiye`nin her bölgesinde kendi markasının ürünlerini satmaktadır.
BDL Toptan İç Giyim Markaları - BDL İç Giyim
BDL Toptan İç Giyim Markaları - BDL İç Giyim

İstoç Toptan İç Giyim Satışları

En iyi toptan iç giyim markasını aradığınızı biliyoruz. Peki toptan iç giyim markasını almak isteyen müşteriler nerden alışveriş yapmalıdır?
İstoç Toptan İç Giyim Satışları - BDL İç Giyim
İstoç Toptan İç Giyim Satışları - BDL İç Giyim
Elbette önereceğimiz marka BDL İç Giyim markasıdır.Kaliteden ödün vermeden, maliyeti minimize den modern ekipmanları ve uzman satış danışmanlarıyla BDL İç Giyim sektörde kalıcı olarak faaliyet göstereceğini kanıtlamıştır. BDL artık bir markadır ve her geçen gün hedef kitlesi büyüyerek yoluna devam etmektedir. Haliyle İstoç`ta bulunan mağazasından alışveriş yapmanızı öneriyoruz.

İç Giyim Ücretsiz Kargo Hizmeti

Müşteriler için en önemli konulardan bir tanesi de kargo hizmeti olanaklarıdır. Büyük markalar toptan iç giyim alışverişi yapan müşterilerine  ücretsiz kargo hizmeti de vermektedir.  BDL İç Giyim Türkiye'nin en güvenilir kadın erkek iç giyim markası güvenli online alışveriş imkanı, 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo. Bu harika fırsattan yararlanmak için hemen siparişinizi verebilirsiniz.
İç Giyim Ücretsiz Kargo Hizmeti - BDL İç Giyim
İç Giyim Ücretsiz Kargo Hizmeti - BDL İç Giyim
Toplu vereceğiniz toptan iç giyim siparişlerinizle hem ücretsiz kargodan yararlanacaksınız hem de maliyetlerinizi daha da düşüreceksiniz. İstanbul toptan iç giyim çamaşırlarını almak isterseniz hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Firma İsmi:   Badılı Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti

Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel:     02126590770

Mail:     destek@bdlicgiyim.com

1 Yorumlar

  1. En iyi toptan iç giyim markasını aradığınızı biliyoruz. Peki toptan iç giyim markasını almak isteyen müşteriler nerden alışveriş yapmalıdır?

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski