İnternet Arıza Kaydı

İnternet Arıza Giderme

İnternet arızaları sinir bozucu olabilir, ancak aşağıdaki adımları izleyerek birçok sorunu çözebilir veya servis sağlayıcınızdan destek alabilirsiniz. Size bir telefon kadar yakın olan Telkotürk arıza giderme ekibi, talebinizi alır, arızayı gidermek için en kısa sürede sizinle iletişime geçer.
İnternet Arıza Kaydı - Telkotürk
İnternet Arıza Kaydı - Telkotürk
Uzun yılların bilgi birikimi ve alanında uzman çalışanlarıyla müşterilerine hizmet veren Telkotürk, müşteri memnuniyetini önemser.
İnternet Arıza Giderme - Telkotürk
İnternet Arıza Giderme - Telkotürk

İnternet Arıza Numarası

İnternetinizde arıza oluşması durumunda Telkotürk müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek arıza kaydı oluşturmanız gerekiyor.
İnternet Arıza Numarası - Telkotürk
İnternet Arıza Numarası - Telkotürk
Online işlem merkezi menüsünden giriş yaparak gerekli bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekiyor. Eğer form doldurmak istemiyorsanız Tekotürk müşteri hizmetleri çalışanları size yardımcı olacaktır. Ya da SMS ile de arıza kaydınızı oluşturabilirsiniz.

İnternet Arıza Servisi

Telkotürk internet arıza servisi 7/24 çalışma esasına göre hareket etmektedir. İnternetinizde bir arıza meydana geldiği anda saatin veya günün önemi yoktur.
İnternet Arıza Servisi - Telkotürk
İnternet Arıza Servisi - Telkotürk
Bilgi verdiğiniz anda arıza kaydınız oluşturulur ve ekipler arızayı gidermek için adresinize gelir.

Ev İnterneti Arıza Bildirimi

Telkotürk alt yapısını kullanıyor ve internetine abone iseniz ücretsiz arıza giderme kapsamına alınırsınız.
Ev İnterneti Arıza Bildirimi - Telkotürk
Ev İnterneti Arıza Bildirimi - Telkotürk
Arıza gidermek ekstra ücrete tabi değildir. Kampanyalardan ve ucuz internet paketlerinden faydalanıyorsanız bütün ekstra hizmetler paket dahilinde değerlendirilir. Hem aylık abone ücreti ödeyip hem de fazladan arıza ücretini ödemenize gerek yoktur. 

Arıza Nedenleri

İnternetinizde arıza oluşmasında birçok faktör etkili olmaktadır.
Arıza Nedenleri - Telkotürk
Arıza Nedenleri - Telkotürk
Her şeyden alt yapınızın kullanacağınız modem ile uyumlu olması gerekir. Modemin önünü kapatacak herhangi bir araç gereç varsa kaldırmalısınız. 

İstanbul İnternet Arıza Numarası

Telkotürk internet arıza konusunda Türkiye`nin dört bir yanında kesintisiz hizmet vermektedir. 81 ilde kısa sürede alt yapısını tamamlayan ve internet hizmeti veren Telkotürk, internet arıza giderme konusunda müşterilerinden tam not almaktadır.
İstanbul İnternet Arıza Numarası - Telkotürk
İstanbul İnternet Arıza Numarası - Telkotürk
Türkiye`nin herhangi bir bölgesinden, ilinden veya en ücra ilçelerinde ikamet ediyorsanız internet arızası olursa endişelenmenize gerek yoktur.

İnternetinizde arıza oluştuğu zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon
0850 330 30 33

2 Yorumlar

  1. Online işlem merkezi menüsünden giriş yaparak gerekli bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekiyor. Eğer form doldurmak istemiyorsanız Tekotürk müşteri hizmetleri çalışanları size yardımcı olacaktır. Ya da SMS ile de arıza kaydınızı oluşturabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Telkotürk internet arıza konusunda Türkiye`nin dört bir yanında kesintisiz hizmet vermektedir. 81 ilde kısa sürede alt yapısını tamamlayan ve internet hizmeti veren Telkotürk, internet arıza giderme konusunda müşterilerinden tam not almaktadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski