Polonya`da Yüksek Lisans(Master)

Ücretsiz Yüksek Lisans - Studiewell
Avrupa`en en gelişmiş ülkelerinden bir tanesinde İngilizce eğitim görmek ister misiniz? Polonya, yüksek lisans master yapmak isteyen öğrencilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Siz de başka bir ülkede kariyer yapmak, çalışma izni almak ve farklı kültürleri tanımak isterseniz Studiewell ile iletişime geçebilirsiniz.
Polonya`da Yüksek Lisans(Master) - Studiewell
Polonya`da Yüksek Lisans(Master) - Studiewell
Polonya`da Yüksek Lisans(Master) kariyer hedeflerinize Polonya`da yüksek lisans(master) yapmayı eklemek isterseniz hiç vakit kaybetmeyin. Studiewell eğitim kariyer ve danışmanlık firması ile iletişime geçerek bambaşka bir tecrübe yaşamaya hazır mısınız?
Ücretsiz Yüksek Lisans - Studiewell
Ücretsiz Yüksek Lisans - Studiewell

O halde fırsatlardan yararlanmak isteyen öğrenciler için aşağıda yer alan faydalı bilgileri okumalarını tavsiye ediyoruz.
Polonya Üniversiteleri
Dünya standarlarında ve ağırlıklı olarak İngilizce eğitim veren Polonya`nın en seçkin üniversitelerinden bazısının listesini aşağıda paylaşıyoruz. Sadece Polonya`da yüksek lisans(master) yapmakla kalmayacak, bu süre içerisinde Avrupa`nın birçok ülkesini gezme fırsatını yakalayacaksınız. Dünyanın her tarafından gelen öğrencilerle tanışacak, farklı kültürlere aşina olacak ve doyumsuz zaman geçireceksiniz.
Varşova Sosyal Bilimler Üniversitesi (SWPS): Varşova Psikoloji lisans ve yüksek lisans programları için Polonya’daki en iyi özel üniversite.
Varşova Üniversitesi: Varşova Özellikle sosyal bilimlerde yüksek dünya sıralamasında çok iyi.
Varşova Teknoloji Üniversitesi: Varşova Uçak ve uzay, mekatronik, bilgisayar ve enerji gibi alanlarda Avrupa’nın en iyi teknik üniversitelerinden biri.
Ekonomi ve İnsan Bilimleri Üniversitesi: Varşova Psikoloji, Bankacılık ve Bilgisayar Bilimlerinde uygun fiyatlı üniversite.
Varşova Uygulamalı Dilbilim Okulu: Varşova Dilbilim ve tercümanlık konusunda uzmanlaşmış en iyi Polonya üniversitelerinden biri.
Collegium Civitas: Varşova Siyaset Bilimlerinde uzmanlaşmış en iyi Polonya üniversitelerinden biri.
Polonya`da Yüksek Lisans(Master) Uygun Konaklama İmkanları
Studiewell ile Polonya`da eğitim hayatınıza devam etmek isterseniz birçok konuda endişelerinizi de gidermiş olacaksınız. Zira Studiewell hizmet verdiği ülkelerde öğrencilerin bir aile sıcaklığında ve bütçelerini zorlamayacak şekilde konaklama imkanlarını sağlar. Yurt dışında anlaşmalı olduğu ilgili ülkelerden uzman kişileri kadrosuna dahil eden Studiewell bu alanda da çok mesafe kaydetmiştir. Polonya`da eğitim gören öğrencilerin çok yüksek oranda memnuniyetlerini bildirdiği ve diğer öğrencilere tecrübelerini aktardığı yorumlarını da okumanızda fayda görüyoruz.
Polonya`da Yüksek Lisans(Master) İletişim
Telefon:
0552 817 62 52
0216 349 34 09

Merkez Adresi:
Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. H. Fazlıoğlu İş Merkezi No:19 K:3 D:10 Kadıköy, İstanbul

2 Yorumlar

  1. Sadece Polonya`da yüksek lisans(master) yapmakla kalmayacak, bu süre içerisinde Avrupa`nın birçok ülkesini gezme fırsatını yakalayacaksınız.

    YanıtlaSil
  2. Varşova Psikoloji lisans ve yüksek lisans programları için Polonya’daki en iyi özel üniversite.
    Varşova Üniversitesi: Varşova Özellikle sosyal bilimlerde yüksek dünya sıralamasında çok iyi.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski